MIT FØRSTE MØDE MED BODY SDS

I 2010 stiftede jeg for første gang bekendskab med Body SDS. Jeg havde lige født min yngste søn og havde svært ved at gå på grund af bækkenløsning.

Et familiemedlem anbefalede mig at prøve Body SDS, men der skulle en hel del overtagelse til, for jeg havde hørt at det gjorde så ondt. Alligevel landede jeg, efter noget tid, på briksen. Jeg havde aldrig prøvet noget lignene. Det var fantastisk.

Jeg forlod klinikken nærmest svævende og tænkte, at det måtte være en kæmpe gave, at kunne hjælpe andre mennesker på den måde. Efter et par dage kunne jeg gå normalt og havde stort set ingen smerter. Jeg ærgrede mig over, at jeg ikke havde gjort det noget før. Siden har jeg selv gået til behandlinger jævnligt. Når oplevelser og frustrationer hober sig op i mig, er det virkelig befriende at ligge sig på briksen og bare give slip på det hele.

CAMILLA ELISABETH

Uddannelser:
Body-sds behandler i 2020

Indre Barn Traume-terapeut i 2022

Kurser:
Indre Barn grundkursus,  v. Terapeut Ronni Vistisen

Behandling af angst, v. Andreas Lassithiotakis

Energiarbejde og Indføling 1, v. Celie Enclaire

Energiarbejde og Indføling 2, v. Celie Enclaire

Sygdomslære, v. Kjeld Bruun

Anatomi og fysiologi, v. Kjeld Bruun

FYSISK OG PSYKISK VELVÆRE

I mange år har jeg interesseret mig for personlig udvikling og det hele menneske. Hvordan krop og sind hænger sammen og hvordan vi kan bruge kost som en hjælpende hånd i en process.

Jeg har på egen krop oplevet hvordan psykisk smerte sætter sig fysisk i kroppen. Hvor svært det kan være, at give slip på gamle mønstre og hvor udviklende og helbredende det er, når kroppens fysiske blokeringer frigøres.