MIT FØRSTE MØDE MED BODY SDS

For snart 10 år siden stiftede jeg første gang bekendskab med Body SDS. Jeg havde lige født min yngste søn og havde svært ved at gå på grund af bækkenløsning.

Et familiemedlem anbefalede mig at prøve Body SDS, men der skulle en hel del overtagelse til, for jeg havde hørt at det gjorde så ondt. Alligevel landede jeg, efter noget tid, på briksen. Det gjorde ondt, men samtidig var det fantastisk. Jeg havde aldrig prøvet noget lignene. Jeg græd som pisket og terapeuten sagde en masse ting som jeg dengang ikke forstod. Idag giver det dog rigtig god mening for mig.

Jeg forlod klinikken nærmest svævende og tænkte, at det måtte være en kæmpe gave, at kunne hjælpe andre mennesker på den måde. Siden har jeg selv gået til behandlinger jævnligt. Når oplevelser og frustrationer hober sig op i mig, er det virkelig befriende at ligge sig på briksen og bare give slip på det hele.

BODY SDS TERAPEUT-ELEV

CAMILLA GLEM

Født 1979 og opvokset i Roskilde

Åbnede klinikken Beyond Therapy i juni 2018

Færdiguddannet Body SDS kropsterapeut i august 2020

Går meget op i kost og sundhed

FYSISK OG PSYKISK VELVÆRE

I mange år har jeg interesseret mig for personlig udvikling og det hele menneske. Hvordan krop og sind hænger sammen og hvordan vi kan bruge kost som en hjælpende hånd i en process.

Jeg har på egen krop oplevet hvordan psykisk smerte sætter sig fysisk i kroppen. Hvor svært det kan være, at give slip på gamle mønstre og hvor udviklende og helbredende det er, når kroppens fysiske blokeringer frigøres.