MIT FØRSTE MØDE MED BODY SDS

For snart 12 år siden stiftede jeg for første gang bekendskab med Body SDS. Jeg havde lige født min yngste søn og havde svært ved at gå på grund af bækkenløsning.

Et familiemedlem anbefalede mig at prøve Body SDS, men der skulle en hel del overtagelse til, for jeg havde hørt at det gjorde så ondt. Alligevel landede jeg, efter noget tid, på briksen. Jeg havde aldrig prøvet noget lignene. Det var fantastisk.

Jeg forlod klinikken nærmest svævende og tænkte, at det måtte være en kæmpe gave, at kunne hjælpe andre mennesker på den måde. Efter et par dage kunne jeg gå normalt og havde stort set ingen smerter. Jeg ærgrede mig over, at jeg ikke havde gjort det noget før. Siden har jeg selv gået til behandlinger jævnligt. Når oplevelser og frustrationer hober sig op i mig, er det virkelig befriende at ligge sig på briksen og bare give slip på det hele.

Kropsterapeut uddannet ved Body-SDS

CAMILLA GLEM

Født 1979 og opvokset i Roskilde

Åbnede klinikken Beyond Therapy i juni 2018

Går meget op i kost og sundhed

FYSISK OG PSYKISK VELVÆRE

I mange år har jeg interesseret mig for personlig udvikling og det hele menneske. Hvordan krop og sind hænger sammen og hvordan vi kan bruge kost som en hjælpende hånd i en process.

Jeg har på egen krop oplevet hvordan psykisk smerte sætter sig fysisk i kroppen. Hvor svært det kan være, at give slip på gamle mønstre og hvor udviklende og helbredende det er, når kroppens fysiske blokeringer frigøres.